Yandex Metrica

Lucescu flaş Beşiktaş açıklaması! İşte teklifi geri çevirmesinin nedeni...

Lucescu flaş Beşiktaş açıklaması! İşte teklifi geri çevirmesinin nedeni...

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, siyah beyazlı kulüpten gelen transfer teklifini neden reddettiğini açıkladı. Lucescu, takımın kadrosunun yetersiz olduğunu belirterek, şampiyonluk için uygun bir yapı oluşturulmadığını ifade etti.

Spor

06.04.2024, 14:29

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın transfer teklifini reddettiğini açıkladı. Tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı kulübün kurduğu takımın şampiyonluk için yeterli olmadığını düşündüğünü belirtti.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

LUCESCU'NUN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş'tan gelen teklifi reddeden Mircea Lucescu, kararını İtalyan basınına açıkladı. Lucescu, siyah beyazlı takımın kurulan kadrosuyla şampiyonluk düşünülmemesi gerektiğini ifade ederek, "Kurulan bu takımla şampiyonluğu nasıl düşünürsünüz?" dedi.

Beşiktaş'ın teklifini geri çeviren Mircea Lucescu, takımın kadrosunun yetersizliğini vurguladı. Lucescu, sezon başından itibaren gelebileceğini ifade ettiğini ancak uygun bir yapı oluşturulmadığı sürece takım çalıştırmayı düşünmediğini belirtti.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Haberi Görüntüle

LUCESCU'NUN BEŞİKTAŞ MACARASI

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı 2002-2004 yılları arasında çalıştırmış ve siyah beyazlı takımı 100. yılında şampiyon yapmıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading