Yandex Metrica

Sitede Ara

Lionel Messi 2022 Dünya Kupası öncesi resmen duyurdu! Arjantinli yıldız veda tarihini açıkladı

Lionel Messi 2022 Dünya Kupası öncesi resmen duyurdu! Arjantinli yıldız veda tarihini açıkladı

Son dakika haberleri... Arjantinli yıldız Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası öncesi sürpriz bir açıklamada bulunarak hayranlarını şaşırttı. Messi Katar'da son kez sahneye çıkacak.

Spor

23.01.2024, 22:14

Son haftaların formda oyuncusu Lionel Messi, sürprzi bir haberi ilk kez paylaştı.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi açıklamalar yapan Messi, son kez dev turnuvaya çıkacağını duyurdu.

Arjantinli gazeteci Sebastian Vignolo'ya konuşan 35 yaşındaki dünya yıldızı,  "Çok iyi bir noktadayız, ancak Dünya Kupası'nda her şey olabilir. Çok zor maçlar var. Her zaman favoriler kazanmıyor, Dünya Kupası bu yüzden çok özel. Büyük adaylardan biri miyiz? Bilmiyorum, ancak tarihimizden gelen bir adaylığımız var. Bence favori değiliz. Bizden daha iyi takımlar var." ifadelerini kullandı.

Göztepe'de şampiyonluk kutlamaları son maça kaldı! Hedef ilk sıra.. Göztepe'de şampiyonluk kutlamaları son maça kaldı! Hedef ilk sıra.. Haberi Görüntüle

LIONEL MESSI İLK KEZ AÇIKLADI

Kendi kariyeri hakkında da flaş açıklamalar yapan Messi, Katar'daki dev turnuva için "Bu benim için son Dünya Kupası olacak. Katar'da son kez Dünya Kupası oynayacağım. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Çok iyi bir sezon geçirdim. Geçen sezon sakatlığım sebebiyle antrenmanlara geç başladım, ancak kendimi şimdi çok iyi hissediyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading