Yandex Metrica

Kulüpler Birliği'nden Eskişehirspor'a para yardımı! Trabzonspor'un hesabına yatırdılar

Kulüpler Birliği'nden Eskişehirspor'a para yardımı! Trabzonspor'un hesabına yatırdılar

Son dakika haberleri... Bir zamanlar Süper Lig'de oynayan ama daha sonrasında yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle TFF 3.Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'a Trabzonspor'a olan borcundan dolayı para yardımı yapıldı.

Spor

23.01.2024, 19:57

Eskişehirspor, Erkan Zengin'in transferinden dolayı Trabzonspor'a olan borcunu ödemeye devam ediyor.

2016-2017 yılında bordo-mavililerden Erkan'ı 400 bim euro bedelle transfer eden kırmızı-siyahlılar, kalan borcundan dolayı transfer yasağı cezası almıştı.

Borcu ödemek için kampanya başlatan Eskişehirspor ancak 294 bin TL toplayabilmişti.

Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Haberi Görüntüle

EYÜPSPOR VE TFF 1.LİG KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN DESTEK GELDİ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesaplarından dosya kapat kampanyasına, TFF 1'inci Lig Kulüpler Birliği ile Eyüpspor’un 250’şer bin lira destek olduğunu ifade ederek, “Futbol kardeşliktir. Futbol dostluktur. TFF 1'inci Lig Kulüpler Birliği 250 bin TL, Eyüpspor Kulübü 250 bin TL, toplam 500 bin TL maddi bağışı Trabzonspor Kulübü'ne yatırarak Eskişehirspor’un yaşaması için destek olacaklarını açıklamışlardır” dedi.

Başkan Şimşek’in açıklamasının ardından taraftarlar hem TFF 1'inci Lig Kulüpler Birliği hem de Eyüpspor’a destek mesajları yayınlayarak teşekkür etti. Eskişehirspor’un eski oyuncularından Alper Potuk da kampanyaya 100 bin lira bağışlayıp destek olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading