Yandex Metrica

KKTC Spor Kulüpleri'nden deprem kampanyası! Voleybol takımının anısı yaşatılacak...

KKTC Spor Kulüpleri'nden deprem kampanyası! Voleybol takımının anısı yaşatılacak...

Gazimağusa Türk Maarif Koleji'nin depremde hayatını kaybeden kız ve erkek voleybol takımlarının anısını yaşatmak KKTC'deki spor kulüpleri bir dizi kampanya başlattı.

Spor

23.01.2024, 20:28

Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımlarından oluşan kafilenin Adıyaman'da kaldığı Isias Otel, depremde yıkıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkanlığı yaptığı açıklamada; kafilede yer alan 39 kişiden 35 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

''MELEKLER TAKIMI'' FORMALARI SATIŞA ÇIKIYOR

KKTC'de hayatını kaybedenler anısına bir kampanya başlatıldı. Futbol takımlarından Mağusa Türk Gücü ''Melekler Takımı'' olarak anılan takımın anısını yaşatmak için 5000 formanın satışa çıkarılacağını ve sezonun kalanında bu formalarla mücadele edileceğini açıkladı.

Forma satışlarından elde edilen gelir depremzedeler için düzenlenen organizasyonlarda kullanılacak.

2018'in şampiyonu amatör lige düştü! 2018'in şampiyonu amatör lige düştü! Haberi Görüntüle

''MELEKLER KÖYÜ'' KURULUYOR

Forma çıkaracağını açıklayan bir diğer ekip Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü ise gelirlerin ''Melekler Köyü'' projesine aktarılacağını açıkladı.

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü ise kalan maçlarda ağırlıklı olarak ''Melekler Takımı'' temalı beyaz formasıyla çıkacak. Yeniboğaziçi siyah forma tasarımı yapmış; Göçmenköy ise depremde kaybettiği yöneticisi Amaç Arnavutoğlu için özel ısınma tişörtü ve forma tasarımında bulunmuştu.

Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi oynayacak? Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi... Haberi Görüntüle

KORAL BOZKURT'TAN AÇIKLAMA!

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt: ''Bu çocukların isimlerini yaşatmak, ilelebet önceliğimiz. Şahsen ve kulüp adına da böyle olacak. Çok üzgünüm. Hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım. Bir neslin yok olmasına şahit olmak çok üzücü. Bundan sonraki süreçte ailelerin yanlarında olarak bu çocukların isimlerini yaşatmak için acıyı nasıl azaltabilirsek o şekilde hareket edeceğilz'' ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading