Yandex Metrica

Kim Milyoner Olmak İster'deki Fenerbahçe sorusu kıyameti kopardı sosyal medya yıkıldı

Kim Milyoner Olmak İster'deki Fenerbahçe sorusu kıyameti kopardı sosyal medya yıkıldı

Kenan İmirzalioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak ister programına Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti sorusu damga vurdu. Fenerbahçeliler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Spor

23.01.2024, 18:37

ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programıdna geceye damga vuran ilginç bir an yaşandı.

2011 yılında beyin ameliyatı geçiren yarışmacı, hayatının dönüm noktasını anlattı. Öznur Özdemir isimli arışmacının güldüren klarnet detayı ve yaşadıkları, hem Kenan İmizalıoğlu'na hem de seyircilere duygusal anlar yaşattı.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YANITI VERDİ

Öznur Özdemir, 2 bin TL'lik soruya yanıt veridkten sonra karşısına bir futbol sorusu çıktı. Öznur Özdemir'in 3 bin TL değerindeki soruda karşısına "Galatasaray'ın UEFA Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır" sorusu çıktı. Yarışmacı Öznur Özdemir, soruya 'B-Fenerbahçe' cevabını verdi.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

İLGİNÇ DİYALOG

Yarışmacı Öznur Özdemir, Kenan İmirzalaoğlu'na bu sırada 'Sizi Fenerbahçeli olarak hatırlıyorum aklımda öyle kalmış' dedi. Kenan İmirzalaoğlu, Öznur Özdemir'e "Benim takımım UEFA Kupası'nı alan, aynı zamanda da altı yiyen. Yanlış hatırlamışsınız" cevabını verdi.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇELİLER ÇILDIRDI

Kim Milyoner Olmak ister'de sorulan soru Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. Twitter'da sarı-lacivertli taraftarların başlattığı "Fenerbahçe düşmanı ATV" etiketi gündemin zirvesine yerleşti. Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, programın ardından yaptığı açıklamada konunun yargıya taşınacağını duyurdu. Açıklamada, “ATV isimli televizyon kanalında yayınlanan bir yarışma programında kulübümüzün isminin “alaycı ve aşağılayıcı” bir tavırda kullanıldığı tespit edilmiş olup; ilgili kanal ve program hakkında 6112 Sayılı Kanun’un 8.maddesi uyarınca RTÜK nezdinde ivedilikle şikayette bulunulacaktır” denildi.

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü "Kim milyoner olmak ister?" adlı programdaki soruyla ilgili açıklama yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading