Yandex Metrica

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Pendikspor karşılaşmasında kendi rekorunu kırmak için sahnedeydi ancak son dakikada yediği golle fırsatı kaçırdı.
 
 

Spor

30.04.2024, 04:51

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Pendikspor karşılaşmasında tarihi bir rekora imza atmaya hazırlanıyordu ancak son dakikada yaşanan bir golle bu fırsatı kaybetti.

Galatasaray başkanlığına sürpriz aday! Resmen açıkladı Galatasaray başkanlığına sürpriz aday! Resmen açıkladı Haberi Görüntüle

REKOR FIRSATI KAÇTI

Muslera, Süper Lig'in 33. haftasında oynanan maçta sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray'ın kalecisi olarak görev aldı. Sarı-kırmızılıların bu sezonki başarılı performansına önemli katkılarda bulunan Muslera, maçın 85. dakikasında kalesinde gördüğü golle kendi rekorunu kırmak için yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

PENDİKSPOR REKOR KIRDIRTMADI

Uruguaylı eldiven, bu sezon toplamda 16 maçta kalesini gole kapatarak önemli bir performans sergilemişti. Ancak Pendikspor karşılaşmasında kalesinde gördüğü golle Muslera'nın 17 maçlık kalesini gole kapama rekoru hayal olmaktan çıktı.

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti Haberi Görüntüle

85. DAKİKADA ELDEN KAÇAN REKOR

Geçmişte Claudio Taffarel ve Faryd Mondragon gibi efsane kalecilerin elinde olan rekoru tekrarlamış olan Muslera, Pendikspor maçında rekor kırma şansını maçın 85 dakikasında kaçırmış olmasına rağmen, sezon boyunca kalesinde sağlam bir direnç sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading