Yandex Metrica

Kerem Demirbay kariyer rekoruna koşuyor

Kerem Demirbay kariyer rekoruna koşuyor

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, kariyerinde bir ilki yaşamanın eşiğine geldi. 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon takımında gösterdiği performansla en skorer sezonunu yaşamaya çok yakın.

Spor

08.04.2024, 10:54

Galatasaray'ın "Dayı" lakaplı futbolcusu Kerem Demirbay, kariyerinde bir dönem yaşıyor. Tecrübeli oyuncu, kalan maçlarda 5 kez daha skor katkısı vermesi durumunda kariyer rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

KARİYER REKORUNA ÇOK YAKIN

Kerem Demirbay, Galatasaray forması altında bu sezon 35 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki oyuncu, önünde bulunan 9 maçta 4 kez daha skor katkısı yapması halinde kariyerindeki en skorer sezonuna ulaşacak. Bu durum, 18-19 ile 20-21 sezonlarındaki performansını geride bırakacak anlamına geliyor.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'ın orta saha direnci Kerem Demirbay, bu sezon takımına önemli katkılar sağladı. 35 maçta sahaya çıkan Demirbay, 6 gol atarken 6 asist yaparak takımının hücum hattına büyük destek verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading