Yandex Metrica

Kamil Grabara kimdir? Kamil Grabara nereli, hangi ülkenin futbolcusu?

Kamil Grabara kimdir? Kamil Grabara nereli, hangi ülkenin futbolcusu?

Galatasaray'ın Kopenhag ile kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı maçta yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla taraftarların tepkisini çeken kaleci Kamil Grabara'nın kim olduğu merak ediliyor. Kamil Grabara'nın 2-2 biten maçın ardından yaptığı skandal paylaşıma taraftarların tepkisi sert oldu. Peki Kamil Grabara kimdir? Kamil Grabara nereli, hangi ülkenin futbolcusu?

Spor

06.04.2024, 20:44

Danimarka'nın Kopenhag takımıyla Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşan temsilcimiz Galatasaray maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Son 2 dakikada bulduğu gollerle maçtan 1 puan almayı başaran Galatasaray'da hedef gruptan çıkabilmek. Zorlu mücadele sonrası rakip takımın kalecisi Kamil Grabara'dan gelen skandal paylaşım maçın da önüne geçti. Kamil Grabara maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu b** çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz." dedi. Bu paylaşıma Türk taraftarlardan sert tepkiler gecikmedi. Oyuncudan ise henüz bir özür mesajı gelmedi. 

Ozan Kabak kadrodan mı çıkarıldı, neden? Ozan Kabak kadrodan mı çıkarıldı, neden? Haberi Görüntüle

KAMİL GRABARA KİMDİR?

Kamil Mieczysław Grabara 8 Ocak 1999 yılında dünyaya geldi. Ruda Śląska kentinde doğan Kamil Grabara 2021'den beri Danimarka kulübü Kopenhag ve 2022'den beri Polonya milli takımının kalecisidir.  Polonyalıdır. Görev aldığı takımlarda İki kez Danimarka şampiyonu, bir kez Danimarka Kupası kazanmıştır.

Kamil Grabara futbola 2006 yılında amatör kulüp Wawel Wirek'te başlamıştır. 13 yaşında Stadion Śląski'ye transfer oldu.  Daha sonra 2012 yılında Ruch Chorzów'a geçti. Dört yıl sonra, 500.000 € karşılığında İngiliz kulübü Liverpool'a satıldı.

Ocak 2019'da, Danimarka kulübü olan Aarhus GF'ye altı aylığına kiralandı.

3 Temmuz 2021'de FC København'a transfer oldu ve 2026 yazına kadar sözleşme imzaladı.

Tayland-Türkiye voleybol maçı bugün mü, hangi kanalda, ne zaman? Tayland-Türkiye voleybol maçı bugün mü, hangi kanalda, ne zaman? Haberi Görüntüle

KAMİL GRABARA NERELİ?

Kamil Garabara'nın Polonyalı olduğu belrtiliyor. Ancak kökenlerine dair henüz bir bilgi internette yer almıyor. 

NBA logosuna ilham olmasıyla tanınıyordu! Acı haber geldi... NBA logosuna ilham olmasıyla tanınıyordu! Acı haber geldi... Haberi Görüntüle

KAMİL GRABARA HANGİ ÜLKENİN FUTBOLCUSU?

Kamil Mieczysław Grabara Polonya milli takımı kalecisidir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading