Yandex Metrica

Juventus Merih Demiral için çok pişman! 'Göndermek hataydı'

Seria A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, performansıyla İtalya'da adından sıkça söz ettiriyor. Juventus efsanelerinden Mastropasqua, Merih Demiral'in gönderilmesinin hata olduğunu ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:22

Yaz transfer döneminde İtalya Serie A takımı olan Juventus'un Atalanta'ya kiraladığı Melih Demiral performansıyla gündem olmaya devam ediyor. Satın alma opsiyonun nedeniyle Atalanta'nın satın almasının güç olduğu Demiral'ın Juventus'a dönmesi bekleniyor. 

Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Haberi Görüntüle

"JUVENTUS, MERİH DEMİRAL'I TUTMALIYDI"

Tuttojuve'ye konuşan eski Juventus efsanelerinden Giorgio Mastropasqua, Merih Demiral'in Atalanta'ya gönderilmesinin yanlış olduğunu belirtirken, "Juventus, Merih'i tutmalıydı." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'İN PERFORMANSI

Bu sezon Atalanta forması ile 11 maça çıkan Merih Demiral, 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu. Milli oyuncu, 8 maçta ilk 11'de başlarken, 3 maçta ise yedek kulübesinde görev bekledi. Genç defans, bu sezon Atalanta'da sakatlığı nedeniyle 2 maçı kaçırdı. Merih Demiral'in forma giydiği maçlardan sadece birini kaybeden Atalanta, milli oyuncunun oynamadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading