Yandex Metrica

Josef de Souza'dan duygusal hareket! Evlat edinecek...

Josef de Souza'dan duygusal hareket! Evlat edinecek...

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edinmek istediğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:26

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım çalışmaları devam ediyor. Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza da bölgeye giderek enkaz altından çıkarılan çocuklarla bir araya gelip onlara forma hediye etti. Josef, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise depremde ailesini kaybetmiş 1 kız çocuğunu evlat edinmek istediğini açıkladı.

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

''DESTEK VERECEK ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR''

Josef de Souza yaptığı açıklamada: "Eşimle yaptığım konuşmada tüm bu sürecin sonunda mümkünse bir kız evlat edinmeye karar verdim. Elbette bunu tüm yasal sorumluluklarını yerine getirerek ve iyice araştırılarak yapmak isteriz. Ama öncelikle tüm çocuklarımıza iyi bakılabilecek yetimhaneyi birlikte kurabilmemiz için aylık destek verebilecek olan arkadaşlarıma ihtiyacım olacak" ifadelerine yer verdi.

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Haberi Görüntüle

JOSEF DE SOUZA'DAN ARDA CAN'I ZİYARET

Josef de Souza, Hatay'da 128 saat sonra enkazdan çıkan Arda Can'ı ziyaret etti.

Brezilyalı yıldız: "Seni tebrik ediyorum. Sen bir kahramansın. Türk halkının da bir kahramanısın. Herkes, senin ne kadar güçlü olduğunu biliyor. Seninle fotoğraf çektirmek benim için bir onur. Geçmiş olsun kardeşim." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Josef de Souza ve Arda Can 'Kartal' pozu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading