Yandex Metrica

Josef de Souza da saldırıya uğramıştı! Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası flaş paylaşım

Josef de Souza da saldırıya uğramıştı! Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası flaş paylaşım

Yakın geçmişte Fenerbahçe ve Beşiktaş formasını terleten Josef de Souza, Trabzonspor-Fenerbahçe derbinin sonunda çıkan olaylara yönelik paylaşım yaptı. Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde, MKE Ankaragücü karşılaşmasında bir taraftarın fiziksel saldırısına maruz kalan Souza, bu olaydan dem vurarak açıklama yaptı.

Spor

09.04.2024, 02:00

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Son düdüğün çalmasıyla beraber Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Haberi Görüntüle

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRIN

Beşiktaş formasını terlettiği dönemde bir MKE Ankaragücü taraftarının sahaya girmesi sonrası fiziksel müdahaleye matuz kalan Souza, bu olaydan yakınarak, "Türk futbolunun bugünkü gibi olaylarla sınırlı olmadığını biliyorum ama bunun önüne geçmek için TFF'nin sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftar ve kulüpleri cezalandırması gerekiyor. En ağır şekilde cezalandırın" şeklinde öneride bulundu.

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARAFTARINA ATIF

Josef de Souza başka bir gönderisinde ise, "Takım arkadaşlarımı ve hakemleri savunduğum için yargılandım, bugün Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını isterdim. Çünkü onlar cesurdu. Taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını isterdim. Futbol sahada kazanılır ve kaybedilir. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırılmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterdim!" ifadelerine yer verdi.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Josef de Souza geçen sezon MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasında tribündeki taraftarların sahaya inmesi sonrasında bir taraftarın fiziksel saldırısına uğraşmış ve yaşanan saha olaylarının ardından 1 maç ceza almıştı.

>

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading