Yandex Metrica

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak!

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı maçlarda VAR hakemi olarak görev alacak yabancı isimler belli oldu. Öte yandan Süper Lig'de ilk görev yapacak yabancı hakem  bugün oynanacak Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR odasında olacak. İşte Süper Lig'de görev yapacak hakemler..

Spor

14.04.2024, 08:12

Süper Lig'in 32. haftasında 3 maçta yabancı VAR hakem görev yapacak.

Portekiz'in haber ajansı Lusa'da yer alan haberde Süper Lig'de görev yapacak VAR hakemlerine ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Haberde, Galatasaray'ın Alanyaspor'a konuk olacağı maçta Fabio Melo'nun, Fenerbahçe'nin Karagümrük'le deplasmanda oynacayağı maçta ise VAR hakemi olarak Andre Narciso'nun olacağı öne sürüldü.

Ve imza için fırsat doğdu! Alexis Sanchez Süper Lig'e mi geliyor? Ve imza için fırsat doğdu! Alexis Sanchez Süper Lig'e mi... Haberi Görüntüle

LİG TARİHİNDE İLK YABANCI HAKEM

Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü evinde Gaziantep FK ekibi konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadelenin yabancı VAR hakemi İspanyol Mario Melero Lopez olacak.

Lopez, Süper Lig tarihindeki ilk yabancı VAR hakemi olacak.

Süper Lig'de günün maçlarında görev yapacak diğer VAR hakemleri ise şöyle:

Kasımpaşa - Konyaspor: Burak Şeker

Adana Demirspor - Kayserispor: Atilla Karaoğlan

Beşiktaş - Samsunspor: Onur Özütoprak

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

TFF AÇIKLAMIŞTI

Yapılan açıklamaya göre,

TFF tarafından sadece Avrupa'nın üst düzey liglerinden olan İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz'den yaptığı VAR talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi.

Yabancı VAR hakeminin görev yapacağı müsabakalarda iletişim dili Türkçe ve İngilizce olacak. Bu nedenle Video Yardımcı Hakem'in yanında İngilizce iletişim kurabilen AVAR, AVAR 2 ve VAR Destekçisi (VAR Support) görev yapacak.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VaVacars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçlarına yabancı VAR atanacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading