Yandex Metrica

Jorge Jesus bunalıma girdi! Yakın dostu itiraf etti

Jorge Jesus bunalıma girdi! Yakın dostu itiraf etti

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev hezimetini unutamıyor. Geliş sürecinde etkili olan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Emre Can, Portekizli hocanın kendine zor geldiğini belirtti.

Spor

23.01.2024, 22:11

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı sonrası adeta yıkıldı.

Geliş sürecinde etkili olan ve Jesus ile yakın dost olan Sarı-lacivertlilerin eski yöneticisi Emre Can, "Jorge Jesus, Fenebahçe taraftarına aşık oldu. Özellikle Dinamo Kiev'e 2-1 kaybedilen rövanş maçından sonra o kadar çok taraftara mahcup olacak bir ruh haline girdi ki; 1-2 gün kendine zor geldi." ifadelerini kullandı.

Legend Futbol youtube kanalına konuşan Emre Can, dünyaca ünlü hocanın Türkiye'ye geliş sürecine değindi.

Jesus'u Fenerbahçe'de görmeyi çok istediğini aktaran Can, "Hep aklımda Jorge Jesus'u bir gün Fenerbahçe'de görmek vardı. Ocak ayında iletişime geçtim. Ancak o dönemde futbol bile konuşmak istemiyordu, Brezilya Karnavalı'na gitmek istiyordu. Başkanımız Ali Koç ile temasa geçip 'Başkan ne dersin, kendisini ikna etmeye başlayalım mı?' dedim ve o günden sonra Jesus'a 'En azından maçlarımızı bir analiz yap' diye yavaş yavaş Fenerbahçe'yi anlatmaya başladım. Başkan Ali Koç ile görüntülü olarak konuştu ve kendisine bayıldı." açıkalamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading