Yandex Metrica

İtalyanlar Szalai'yi üzdü! Macarların zirve hayali sona erdi

İtalyanlar Szalai'yi üzdü!  Macarların zirve hayali sona erdi

UEFA Uluslar A Ligi'nde konuk olduğu Fenerbahçeli Atilla Szalai'nin de forma giydiği Macaristan'ı 2-0 mağlup eden İtalya, 3. grubun lideri olarak yarı finale yükseldi.

Spor

25.02.2024, 01:55

UEFA Uluslar A Ligi'nde Macaristan, sahasında İtalya ile karşılaştı. Mücadele 2-0 İtalya üstünlüğüyle sona erdi. Maçta goller; 27. dakikada Raspadori ve 52. dakikada Dimarco'dan geldi. Bu sonuçla birlikte İtalya, 3. grubu lider bitirerek Uluslar Ligi'nde yarı finale yükseldi. Macaristan, 1 puanla grup liderliğini kaçırmış oldu.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

DEV MAÇTA 6 GOL VAR KAZANAN YOK

UEFA Uluslar A Ligi'nde küme düşmesi kesinleşen İngiltere, ise sahasında Almanya ile 3-3 berabere kaldı. Maçta goller; 52. dakikada İlkay Gündoğan, 67. ve 88. dakikalarda Havertz, 71. dakikada Shaw, 75. dakikada Mount ve 83. dakikada Harry Kane'den geldi. Karşılaşmada tüm goller ikinci yarıda gelirken, daha önce küme düşmesi kesinleşen İngiltere A Ligi'ne veda etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading