Yandex Metrica

İtalyan medyası Galatasaray yenilgisine "Ölümcül hata" başlığını attı

İtalyan medyası Galatasaray yenilgisine "Ölümcül hata" başlığını attı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın 1-0'lık Lazio zaferi İtalya'da geniş yankı uyandırdı.

Spor

23.01.2024, 17:59

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, güçlü rakibi Lazio'yu 1-0 devirerek İtalya basınında geniş yer buldu.

Maçın faturasını hatalı gol yiyen Thomas Strakosha'ya çıkaran İtalyanlar, Arnavut kaleci için "ölümcül hata" başlığını manşetlere taşıdı.

Corriere dello Sport, maçı okuyucularına, "Strakosha'nın bir hatası Lazio'yu cezalandırdı. Galatasaray, 1-0'ı kutluyor" başlığıyla verdi.

Maç haberinde, “Arnavut kalecinin hatası belirleyici oldu. Lazio, Milano'da Milan'a yenildikten sonra İstanbul'da da kaybetti. Gelişim sinyalleri vermiyor, Sarri’nin futbolundan izler görülmüyor. İmparator Terim kazandı." ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

LA GAZZETTA DELLO SPORTS: STRAKOSHA SKORU BELİRLEDİ

La Gazzetta dello Sport'un "Galatasaray, Strakosha’ya teşekkür ediyor” başlığıyla verdiği maç haberinde, “Arnavut kalecinin yediği inanılmaz gol maçın skorunu belirledi." ifadesi yer aldı.

Maçın ikinci yarısında yaptığı kritik hata ile kendi kalesine gol atan Strakosha için "Ölümcül hata" yakıştırması yapıldı.

Gazetenin haberinde, Lazio'nun Galatasaray karşısındaki futbolunun da kimseyi tatmin etmediği ve hayal kırıklığı ile sonlandığı yazıldı. 

La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'da maçın en iyi puanını 7 ile kaleci Muslera ile teknik direktör Terim'e verdi.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

TUTTUSPORT CİCALDAU'YU ÖN PLANA ÇIKARDI

Dün gecenin kahramanı olarak gösterilen Galatasaray'ın Rumen yıldızı Alexandru Cicaldau, dün gece 7 puanla ön plana çıkarıldı.

Tuttosport gazetesinin "Strakosha hata yapıyor, Sarri kaybediyor" başlığıyla verdiği maç haberinde, Arnavut gazetecinin sansasyonel şekilde kendi kalesine attı golün Galatasaray’a galibiyeti getirdiği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading