Yandex Metrica

İtalyan devi Yunus Akgün'e talip oldu!

İtalyan devi Yunus Akgün'e talip oldu!

Son dakika spor haberleri… Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın yıldızı Yunus Akgün’e İtalya devi talip oldu.

Spor

23.01.2024, 19:23

İtalyan basınında çıkan habere göre, Lazio'dan sonra Roma da Yunus Akgün’ü transfer listesine aldı. Jose Mourinho'nun Yunus'la ilgili Vincenzo Montella'dan sürekli bilgi aldığı iddia edildi .

Genç yıldız Yunus Akgün'le ilgili transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. Yunus, kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor'da gösterdiği performans ile transferin gözde ismi haline gelmişti. 21 yaşındaki futbolcuyu İtalyan devi Lazio kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos TV8'de mi, şifresiz mi? FB-Olympiakos maçı hangi kanalda? Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN İÇİN GALATASARAY'A TEKLİF YAPILACAK

İtalyan devinin sportif direktörü Igli Tare'nin 11 Haziran'daki seçim sonrası İstanbul'a gelmeyi planladığı konuşuluyordu. Takımın önemli ismi Nicolo Zaniolo için çok sayıda teklif alan Roma'nın genç yıldızı satması durumunda Yunus Akgün için Galatasaray'a teklif yapabileceği belirtildi.

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

VİNCENZO MONTELLA'DAN SIK SIK BİLGİ ALIYOR

Teknik direktör Jose Mourinho'nun Yunus'u çok beğendiği ve yıldız futbolcu hakkında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan sık sık bilgi aldığı da ifade edildi.

Yunus, geride bıraktığımız sezonda 31 resmi maçta oynadı. Genç yıldız 8 gol attı. Yunus ayrıca 14 de asist kaydetti. Yunus Akgün'le ilgili seçim sonrasında sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading