Yandex Metrica

İsmail Kartal, Livakovic'i şimdilik tuttu! İşte gideceği tarih...

İsmail Kartal, Livakovic'i şimdilik tuttu! İşte gideceği tarih...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından takımdaki mental huzuru bozulan Dominik Livakovic, İsmail Kartal ile gerçekleştirdiği görüşmeyle moral bulmaya çalışıyor.

Spor

31.03.2024, 23:47

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maçın ardından yaşanan olaylar, Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in moralinin bozulmasına neden oldu. Livakovic'in takımdan ayrılmak istediği iddiaları ise gündemi meşgul ediyordu.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN MÜDAHALESİ

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Livakovic'in moraliyle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. Kartal'ın, Hırvat eldiveni motive etmek ve moralini yükseltmek amacıyla Livakovic ile bir araya geldiği belirtiliyor.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

SADECE SAHAYA ODAKLANMA ÇAĞRISI

İddialara göre, İsmail Kartal, Livakovic'e yaşananları bir kenara bırakmasını ve sadece sahaya odaklanmasını istedi. Ayrıca, yöneticilerin gerekli adımları atacağını ve Livakovic'in geleceği konusunda endişelenmemesi gerektiğini aktardı.

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

TRANSFER DÖNEMİNDE AYRILMAYI PLANLIYOR

Haberde, Livakovic'in sezonu Fenerbahçe'de tamamlayıp yaz döneminde transfer tekliflerini değerlendirmeyi düşündüğü iddia edildi. Ancak, şu an için önceliğinin Fenerbahçe forması altında kalan maçlarda takımına yardımcı olmak olduğu belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading