Yandex Metrica

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5. yarışı için gözler Şanghay'da. Çin Grand Prix'sinde ilk antrenmanda Lance Stroll öne çıktı.

Spor

20.04.2024, 09:55

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan Çin'e taşınıyor. Çin Grand Prix'si için Uluslararası Şanghay Pisti'nde hazırlıklar hızla devam ediyor. Bugünkü ilk antrenman seansı sonuçlarına göre Lance Stroll, diğer pilotlara göre öne çıktı.

Ünlü yorumcudan İsmail Kartal için olay iddia: Fenerbahçe'de kalacağını düşünmüyorum Ünlü yorumcudan İsmail Kartal için olay iddia: Fenerbahçe'de kalacağını düşünmüyorum Haberi Görüntüle

MAX ANTRENMANDA GERİDE KALDI

Aston Martin'in genç yeteneği Lance Stroll, 1.36.302'lik derecesiyle ilk antrenman seansını lider tamamladı. McLaren'den Oscar Piastri ikinci sırada yer alırken, son şampiyon Max Verstappen üçüncü sırayı elde etti.

Bu sezonun şu ana kadar geçen yarışlarında Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen zafere ulaşırken, Çin'de başka bir galibiyetin kime nasip olacağı merakla bekleniyor. İlk antrenman sonuçlarının ardından güncellenen pilotlar ve takımlar sıralamasında da rekabet kızışmaya devam ediyor.

Pilotlar sıralamasında liderliği elinde bulunduran Max Verstappen'ı, Meksikalı Sergio Perez ve Monakolu Charles Leclerc takip ediyor. Takımlar sıralamasında ise Red Bull zirvede yer alırken, Ferrari ve McLaren arasındaki mücadele dikkat çekiyor. Formula 1 tutkunları, yarışın heyecanını ve rekabeti merakla bekliyor.

30 Nisan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında ne oldu? Oteli bastılar! 30 Nisan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında ne oldu? Oteli bastılar! Haberi Görüntüle

SIRALAMADA SON DURUM

İşte Çin Grand Prix'si öncesinde pilotlar ve takımların ilk 5 sıralaması:

Pilotlar

1. Max Verstappen (Hollanda): 77 puan

2. Sergio Perez (Meksika): 64

3. Charles Leclerc (Monako): 59

4. Carlos Sainz (İspanya): 55

5. Lando Norris (Büyük Britanya): 37

Takımlar

1. Red Bull: 141

2. Ferrari: 120

3. McLaren: 69

4. Mercedes: 34

5. Aston Martin: 33

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading