Yandex Metrica

İsmail Kartal'ın yeni takımı belli oldu: Süper Lig ekibiyle anlaştı

İsmail Kartal'ın yeni takımı belli oldu: Süper Lig ekibiyle anlaştı

Süper Lig ekibi resmen İsmail Kartal anlaştı. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal’ın yeni takımı belli oldu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendisine gelen teklifleri değerlendiren Kartal, Hatayspor ile anlaşma sağlamak üzere.

Spor

23.01.2024, 19:49

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan İsmail Kartal'ın Süper Lig'e sürpriz bir takımla geri dönebileceği iddia edildi.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

HATAYSPOR İSMAİL KARTAL İLE GÖRÜŞÜYOR

Süper Lig'de bu sezon kötü günler geçiren Hatayspor, İsmail Kartal'la görüşüyor. 6 haftada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan teknik direktör Serkan Özbalta ile yolları ayıran Hatayspor, İsmail Kartal ismini resmen duyuracak.

İsmail Kartal geçen sezon Fenerbahçe'nin başında 18 Süper Lig maçında 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe dışında Konyaspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Gaziantepspor ve Eskişehirspor takımlarında görev aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading