Yandex Metrica

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun bonservis bedelini açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, transfer ücretini yaklaşık 2 katı olarak belirledi ve oyuncunun İtalya'ya dönme isteğiyle birlikte Fiorentina ve Napoli'nin de dikkatini üstüne çekti.

Spor

28.04.2024, 13:58

Galatsaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığıı Nicolo Zaniolo'nun bonservis bedeli sonunda netlik kazandı. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan yıldız için yaklaşık olarak transfer ücretinin iki katını talep ediyor. Zaniolo'nun İtalya'ya dönme arzusunu dile getirmesiyle birlikte Fiorentina ve Napoli'nin oyuncu için ilgili olduğu belirtiliyor.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

TALEP EDİLEN BONSERVİS ÜCRETİ

Galatasaray'ın Zaniolo için istediği bonservis bedeli, Calciomercato'da yer alan habere göre 25-30 milyon euro aralığında. Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyu sezon başında Roma'dan 15 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Ancak, Zaniolo'nun performansı ve potansiyeli göz önüne alındığnda Galatasaray'ın bu rakamı haklı gördüğü belirtiliyor.

Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Galatasaray'da 5 imza birden! Yıldız isimlerle nikah tazelendi Haberi Görüntüle

ZANIOLO'NUN GEÇMİŞİ VE PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, 2023-24 sezonu öncesinde 5 milyon euro kiralama bedeliyle Aston Villa'ya katılmıştı. İngiliz ekibiyle 36 maçta forma giyen Zaniolo, 1241 dakika süre alırken 3 gol kaydetmişti. 24 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 2027'ye kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading