Yandex Metrica

İngiltere'den ayrılan Roman Abramovich, Türk kulübü satın almak için harekete geçti!

İngiltere'den ayrılan Roman Abramovich, Türk kulübü satın almak için harekete geçti!

Son dakika haberleri... İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'yi satış listesine koyan Roman Abramovich'in Türkiye'den futbol takımı satın almak istediği iddia edildi. Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in bugün istifa etmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Spor

23.01.2024, 19:00

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından dolayı ağır yaptırımlara uğrayan Rus iş insanı Roman Abramovich'le ilgili Chelsea'yi satışa çıkarmasının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Chelsea ile bağlarını koparmaya hazırlanan Abramovich'in  sermayesini Türkiye'ye getirerek, futbol kulübü almak istediği öğrenildi.

The Telegraph'e göre Mehmet Sepil'in sahibi olduğu Göztepe'ye talip olan Rus milyarder, Rusya'ya yaptırım yapmayan Türkiye'de yaşamaya sıcak baktığı belirtildi.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Haberi Görüntüle

ROMAN ABRAMOVİCH İSTANBUL'A GELMİŞTİ

İsrail ve Portekiz vatandaşlığı bulunan Abramovich, özel jetleri ve yatları için güvenli ülke bulma arayışına girmişti. 14 Mart tarihinde özel uçağıyla ilk önce İsrail Ben Ggrion Havalimanı’na inen Rus iş insanı, daha sonra İstanbul'a gelerek 7.5 saat Türkiye'de kaldı. Buradan da ülkesi Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden Abramovich'in Göztepe için girişimlere başladığı konuşuluyor.

Türkiye'ye zaman zaman tatile gelen Abramovich'in Didier Drogba'dan da bilgiler aldığı iddia ediliyor.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

MEHMET SEPİL İSTİFA ETTİ

Göztepe'de 8 sene kulüp başkanlığı yapan Mehmet Sepil, bugün istifa ettiğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading