Yandex Metrica

İngilizlerin Weghorst isyanı! Halil Dervişoğlu transferine tepki

İngilizlerin Weghorst isyanı! Halil Dervişoğlu transferine tepki

İngiltere Championship ekibi Burnley, Beşiktaş'a gönderdiği Weghorst'un arkasından ağıt yakıyor. Taraftar, yeri doldurulamayan Hollandalı yıldız için kulüp yönetimini topa tutarken Weghorst'un yerine transfer edilen Halil Dervişoğlu da eleştirilerin odağında.

Spor

23.01.2024, 22:13

Beşiktaş'ın yaz sezonunda kadrosuna kattığı Wout Weghorst gösterdiği performansla kısa zamanda takımın en önemli parçası haline geldi. Siyah-beyazlıların Hollandalı yıldızı, uzun süren pazarlıklar sonucu transfer ettiği Burnley'de ise durum tam tersi.

Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

YÖNETİME TEPKİ VAR

Geçen sezon sonunda Premier Lig'den Championship'e düşen İngliiz ekibinde, kulüp yönetiminin forvet transferi konusundaki hamlelerinden memnun değil. Weghorst'un Beşiktaş'a gönderilmesinin yanı sıra Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Brentford oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun kadroya katılması da hata olarak yorumlanıyor. Özellikle sosyal medyadan yönetime sert eleştiriler yöneltiliyor.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

HALİL SADECE 2 DAKİKA FORMA GİYEBİLDİ

Halil Dervişoğlu, Burnley ekibinde şu ana kadar sadece 1 maçta 2 dakika görev alabildi. Wout Weghorst ise Beşiktaş'ta Süper Lig'de 7 maçta 3 gol 4 asistlik katkısıyla öne çıkan isim oldu. Geçtiğimiz sezon Burnley ile 20 maça çıkan Weghorst, 2 gol ve 3 asist ile oynamıştı.

Burnley Championship'te 10 maç sonunda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi ile 17 puan topladı ve ligin 4. sırasında yerleşti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading