Yandex Metrica

İngilizler dev transferi duyurdu! Ronaldo'nun takım arkadaşı Fenerbahçe'ye geliyor

İngilizler dev transferi duyurdu! Ronaldo'nun takım arkadaşı Fenerbahçe'ye geliyor

Son dakika haberleri... İngiliz medyası, Fenerbahçe'nin Manchester United'da forma giyen Cristinao Ronaldo'nun da takım arkadaşı olan Fransız kanat oyuncusunu transfer etmek istediğini yazdı.

Spor

23.01.2024, 20:00

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi. Portekizli teknik adam Jorge Jesus, yönetimden kanat bölgesi için transfer istedi.

Jesus raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen Anthony Martial'i gündemine aldı.

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte o hakem yönetecek! Haberi Görüntüle

MENAJERLER TARAFINDAN ÖNERİLDİ

İngiliz medyasında yer alan habere göre; Martial'in menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin de bu önerinin ardından Martial'i masaya yatırdığı iddia edildi.

Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut var Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut... Haberi Görüntüle

JESUS ONAY VERDİ

26 yaşındaki yıldızı Jorge Jesus'a sunan Sarı-Laviertli yönetim, Portekizli hocadan da olumlu yanıt aldı. İlerleyen günlerde iki taraf arasındaki görüşmelerin sıklaşması bekleniyor.

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? İlk açıklama! Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden... Haberi Görüntüle

KİRALIK FORMÜLÜ

Öte yandan 26 yaşındaki Fransız hücum oyuncusunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Martial'in kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.

Martial, bu sezon United formasıyla 4 maça çıktı. Martial, 4 karşılaşmada 3 gol attı. Ayrıca 2 de asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading