Yandex Metrica

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? İlk açıklama!

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? İlk açıklama!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon prıgramında gelecek seçimde (2024/25) başkanlığa aday olmayacağını ve "Ali Koç'un başında olduğu Fenerbahçe bu ligde hiçbir zaman şampiyon olamaz" ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra basın mensupları tarafından 'Aday olacak mısınız?' sorularına Ali Koç, aday olamayacağının altını birçok kez çizmişti. Fakat Fenerbahçe Opet'in Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonluğunu kazandığı maçta Ali Koç, şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Peki, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? işte detaylar...

Spor

29.04.2024, 15:26

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulüpte 2024 yılında aday olmayacağını katıldığı bir programda açıklamıştı. 

Ali Koç'un adaylık açıklaması ''Benim Fenerbahçe başkanlığımın Fenerbahçe'ye zarar verdiği noktaya geldik. Fenerbahçe, Galatasaray, TFF bir karar alıyor, suçlusu Ali Koç oluyor. Aday olmayı planlamıyorum ki. Asla, asla dememeyi öğrendim. Ama soranlara, arzumun şu an başkanlığa devam etmemek olduğunu söylüyorum.'' dedi.

Bu sözlerin ardından yeniden açıklamalarda bulunan Ali Koç, taraftarları düşündürdü. Peki, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı?

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından kupa töreniyle şampiyonluğunu kutlayan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, AA muhabirine haziran ayında başkanlığa aday olup olmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, haziran ayında başkanlığa aday olup olmayacağıyla ilgili olarak da "Ne yapıp yapmayacağımı yakında açıklayacağım." cevabını verdi.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading