Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi'nin asıl amacı ortaya çıktı! Bakın U19'u sahadan çekilirken neden alkışlamış

Icardi'nin asıl amacı ortaya çıktı! Bakın U19'u sahadan çekilirken neden alkışlamış

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla yapılan Süper Kupa maçında yaptığı alkış hareketinin nedenini açıkladı.  

Spor

14.04.2024, 23:59

Fenerbahçe'nin U19 takımıyla oynanan ve 2. dakikada rakibin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa maçında, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin yaptığı alkış hareketi, merak konusu haline geldi. Ancak, Icardi'nin bu hareketinin arkasındaki nedenlerin açıklığa kavuştuğu belirtiliyor.

Erden Timur Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yeni yönetimde Erden Timur yok mu? Erden Timur Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Yeni yönetimde Erden Timur yok... Haberi Görüntüle

ASIL AMACI ORTAYA ÇIKTI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Icardi'nin alkış hareketinin ilk bakışta yanlış anlaşıldığı ve asıl amacının genç oyuncuları desteklemek olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun, sosyal medyada yapılan yorumların ardından yakın çevresiyle görüş alışverişinde bulunduğu ifade ediliyor.

Icardi'nin açıklamasına göre, "Benim sahadaki oyunculara karşı olumsuz bir tavrım ve davranışım asla olamaz. Onlar kendilerinden isteneni yaptılar, diğeri farklı bir konu. Ben sadece gençleri alkışlamak istedim." şeklinde olduğu belirtiliyor. Haberde ayrıca, Icardi'nin aynı gün içerisinde U19 Ligi'nde maç oynayan genç oyuncuların durumuna duyduğu üzüntü ve onlara destek olma amacıyla alkışladığı vurgulanıyor.

Ayrıca haberde, Süper Kupa maçının ardından Icardi'nin takım arkadaşlarıyla birlikte kazandıkları zaferi coşkuyla kutladığı ve ardından yapılan idman maçında da hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çektiği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading