Yandex Metrica

Hollanda'da Ali Akman çılgınlığı! Rekoru duyurdular

Hollanda'da Ali Akman çılgınlığı! Rekoru duyurdular

Nijmegen formasıyla çıktığı ilk maçta nefis bir gole imza atan Ali Akman'ın videosu TikTok'ta 48.000 kez görüntülendi ve Twitter'da 788.000 görüntüleme ile kulüp rekoru kırdı.

Spor

23.01.2024, 17:52

Ali Akman geçtiğimiz sezonun devre arasında Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılarak Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalamıştı. Eintracht Frankfurt'un forma şansı vermediği Ali Akman tecrübe kazanması için Hollanda ekiplerinden NEC Nijmegen'e kiralanmıştı. Ali Akman Nijmegen formasıyla ilk çıktığı maçın dördüncü dakikasında gol atarak takımının maçı kazanmasında büyük rol oynamış ve taraftarın yeni sevgilisi olmuştu.

Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Haberi Görüntüle

REKOR KIRDI

Ali Akman'ın geçtiğimiz hafta lig maçında PEC Zwolle'yi 2-0 yendiği maçın ardından NEC taraftarlarıyla maç sonu izlenen videosu rekor kırdı. TikTok'ta video 48.000 kez görüntülenirken Twitter'da ise 788.000 görüntüleme ile NEC'de şimdiye kadarki en iyi görüntülenen videolardan birisi oldu.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

ALİ AKMAN MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ

Ali Akman, NEC formasıyla çıktığı ilk maçın dördüncü dakikasında takımını 1-0'lık skorla ulaştırdı. Nijmegen takımının en büyük yıldızı haline gelen genç yetenek maçın da adamı seçildi.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

MAÇ SONU SIRRINI AÇIKLADI

Ali Akman maç sonrası açıklamasında, 'Bu konuda çok eğitim aldım ve her seferinde denedim. Bu pozisyonda, sağdan şut atmak istersem, dıştan daha iyi vurabilirim. Şimdi yaptım ve gol attım, bu harika.' diye konuştu.

Ali son olarak, "Bu akşam için duygusalım çünkü yedi aydır ilk kez başlangıç kadrosundaydım. Gol attım ve Maçın Adamı benim, bu yüzden benim için harika bir gece. Bu benim iyi uyumamı sağlıyor.' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading