Yandex Metrica

Göztepe - Altay maçına sokulan fişeklerin görüntüleri ortaya çıktı! Ambulans şoförü gözaltına alındı

Göztepe - Altay maçına sokulan fişeklerin görüntüleri ortaya çıktı! Ambulans şoförü gözaltına alındı

Son dakika haberleri... Göztepe ve Altay maçında yaşanan olaylar sonrası ortaya yeni görüntüler çıktı. Altay taraftarlarının attığı işaret fişeğinin ambulans şöförü tarafından içeri sokulduğu öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 20:07

Göztepe - Altay maçında yaşanan skandal olaylar taraftarları şoke etmişti.

İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'na sokulan fişekler tarftarlarının başına işaret etmişti.

Yapılan inceleme sonrası yabancı maddelerin maçtan önce statta görevli özel ambulans şirketi şoförleri tarafından stat tuvaletine bırakıkdığı ve oradan taraftara dağıtıldığı ortaya çıktı.

Sırt çantalarını misafir tribünü tuvaletlerine sokan özel ambulans şirketi görevlisi A.G. ve H.K.'nın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Tribünde ise suç unsuru malzemeleri kullanan D.D., E.Y ve K.E.'nin organize şekilde suçu gerçekleştirdiği anlaşılmış olup, olayla ilgili toplam 21 kişinin yakalanarak haklarında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi Haberi Görüntüle

İZMİR VALİSİ: HUKUKİ SÜREÇLER YERİNE GETİRİLECEK

Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylar sonrası Gürsel Aksel Stadı'na gelen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, açıklamalarda bulundu.

Köşger, "Biz İzmir'in bu iki güzide ve tarihi takımının arasındaki bu İzmir derbisinin aslında İzmir'in geldiği düzeye, Türk sporunun geldiği düzeye uygun bir şekilde seyircili olarak, deplasman taraftarının da katılımıyla olmasının uygun olacağını değerlendirmiştik. Bu kararı alıyorken de kulüplerle ve ilgili herkesle istişare ederek bu kararı almıştık." dedi.

Köşger, Türk sporunun geldiği noktaya yakışmayan bir hadise yaşandığını, yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını aktaran Köşger, konunun en ince noktasına kadar detaylıca araştırılacağını söyledi:

"En ince noktasına kadar konu detaylıca araştırılacak ve bu işi yapanlar, Türk hukuk sistemi içindeki almaları gereken en ağır cezayla cezalandırılacaklar. Cezalandırılmalarının sağlanması için gereken bütün takibat, hukuki süreçler yerine getirilecek." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading