Yandex Metrica

Giresun maçı sonrası 2 futbolcunun üstü çizildi: Yollar ayrılıyor

Giresun maçı sonrası 2 futbolcunun üstü çizildi: Yollar ayrılıyor

Ligin zirvesinden yavaş yavaş kopma noktasına gelen Fenerbahçe'de puan kayıplarının faturaları kesilmeye başlandı.

Spor

23.01.2024, 20:50

Ezeli rakibi ile olan şampiyonluk yarışında dün akşam hayati bir maça çıkan Fenerbahçe, Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak tarfatarını hayal kırıklığına uğrattı. Son haftalarda gol yollarında etkili olamayan Fenerbahçe, iki yıldız oyuncunun biletini kesti.

Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Beşiktaş'ta Fernando Santos için son şans! Haberi Görüntüle

İKİ OYUNCU GÖZDEN ÇIKARILDI

Sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen yıldız oyuncular Joshua King ve Joao Pedro, sarı-lacivertli forma ile bekleneni veremedi. Gelecek sezon için daha net hücum oyuncuları transfer etmek isteyen Fenerbahçe, iki yıldız ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli... Haberi Görüntüle

LİDERLİKTEN 3.LÜĞE DOĞRU

En yakın rakibi Galatasaray'ın Beşiktaş deplasmanında kaybetmesi ile birlikte tekrar şampiyonluk ihtimali yeşeren sarı-lacivertliler, Giresunspor'a puan kaybederek şampiyonluk ihtimalini zora soktu. Bu karşılaşmada sonradan oyuna giren Joshua King ve Joao Pedro'nun etkisiz performansları taraftarın tepkisine neden oldu.

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

JOE PEDRO KARNESİ

Brezilyalı oyuncu Joao Pedro, sarı lacivertli forma ile Süper Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 resmi maça çıktı. Tecrübeli golcü 5 gol atıp 1 de asist yaparak beklentileri karşılayamadı.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

KİNG'İN KARNESİ

Joshua King ise 3 kulvarda 23 resmi maça çıkarak 6 gol 3 asistlik performans sergileyerek taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading