Yandex Metrica

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Bakanlık görevine getirilen Dr. Osman Aşkın Bak, görevini eski bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan devraldı.

Spor

23.01.2024, 20:59

Yeni açıklanan kabine sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.  Bakanlıkta yapılan devir teslim töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve eski bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu önemli açıklamalarda bulundu. 

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

"85 MİLYONUN KAZANDIĞI BİR SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamaları şöyle; Bugün Bismillah diyoruz, yeni bir başlangıç yapıyoruz. 5 yıl önce yaptığımız gibi. 85 milyonun kazandığı bir seçimi gerçekleştirdik. Gençlik ve spor için yeni bir yüzyılı başlatmak üzere yeni bir adım atıyoruz. Bu görevler herbiri büyük bir onur. Bu aziz millete hizmet etmek çok ama çok büyük bir şeref. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza, bize bu görevi layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. 5 yıl önce bu manzarayı yine yaşadık. Çok şükür aynı güzellikle bir manzara tekrar cereyan ediyor. Yüreği güzel değerli abime bugün bu görevi devreder yaşadığım mutluluk tarif edilemezdir.

"YAPILACAK ÇOK İŞ VAR"

Bakan Aşkın Bak'ın açıklamalarından satır başlıkları: Sayın bakanımla çok güzel bir dostluğumuz oldu. Görevi süresince abi kardeş gibi çalıştık. Güzel işler yaptılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünce, Türkiye hep sporda hem tesis açısından dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdi. KYK yurtlarının artırılması çok önemliydi. Pandemi ve deprem döneminde bunun önemini gördük. Bakanlığımızın tüm kademesindeki arkadaşlarımızın yaptığı icraatleri için sayın bakanımızı tebirk ediyorum. Olimpiyatlarda çıtayı yükselttiniz çok önemli başarılardır, tüm ekiplere teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

"GÜÇLENEN BİR YÜZYIL OLCAK"

Türkiye Yüzyılı'nın ilk Kabinesinde bu göreve getirildiğim için sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çok çalışacağız. Böylesi bir lidere sahip olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Türkiye Yüzyılı işimdi başlıyor, yapılacak çok iş var. Biz de bayrağı alıp daha ileriye taşıyacağız. Değerli arkadaşıma yaptığı işlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Güçlenen bir yüzyıl olacak, başlasın Türkiye Yüzyılı. Yeni kabinedeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görevi devreden bakan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Çok yakında 2024 Paris Olimpiyatları var. Bir yıldan biraz daha fazla bir süre var. Oraya konsantre olacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading