Yandex Metrica

Geçen yıl Müslüman olmuştu! Galatasaray'ın yıldızı Boey maç sonrası seccade ile görüntülendi

Geçtiğimiz yıl Müslüman olan Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi maçının ardından stadyumdan ayrılırken elinde seccadesiyle görüntülendi. Bu görüntü, Boey'un inancını ve ibadetini ne derece önemsediğini gözler önüne serdi.

Spor

08.05.2024, 00:46

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi mağlup ederek gruplara katılma hakkı kazandı. Bu önemli galibiyetin ardından sarı-kırmızılı futbolcu Sacha Boey'un stadyumdan ayrılırken elinde seccadesi olduğu gözlendi.

Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ YIL MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl Müslümanlığı seçen Galatasaray'ın Kamerun asıllı futbolcu Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi maçının ardından sergilediği oyun dışında manevi değerlere bağlılığı ile de dikkatleri üzerine çekti. Namaz ibadetini yaşamının bir parçası haline getiren Boey, özellikle Müslümanlar için önemli olan seccadeyi yanından ayırmıyor. Galatasaray'ın Molde'yi mağlup ederek gruplara kalmayı başardığı maçın sonrasında, Kamerun asıllı Fransız futbolcu Boey'un seccadeyi elinde taşıdığı görüntüler, takım arkadaşları ve taraftarlar arasında büyük bir takdirle karşılandı.

Gizli operasyon: Beşiktaş, Madrid'in yıldızını getiriyor! İstanbul'a doğru yola çıkacak Gizli operasyon: Beşiktaş, Madrid'in yıldızını getiriyor! İstanbul'a doğru yola çıkacak Haberi Görüntüle

İNANCINI YAŞAMININ HER ANINA YAYIYOR

22 yaşındaki futbolcu, geçmişte cuma namazı kılarken görüntülenmişti. Bu durum, Boey'un inancını sadece özel anlarda değil, günlük yaşamının her anında da yaşadığını yansıtıyor.

Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun eğdi Son dakika... Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz: PSG, Borussia Dortmund'a boyun... Haberi Görüntüle

DUVAR KAĞIDI DİKKAT ÇEKTİ: ALLAH EN BÜYÜKTÜR

Sacha Boey'un telefonunun duvar kağıdında, efsane boksör Muhammed Ali'nin "Allah en büyüktür" gazete manşetli fotoğrafının yer alması, Boey'un inancını ve değerlerini nasıl benimsediğini bir kez daha vurguluyor.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0


Loading