Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'ın Antalya kampının altında yatan sebepler

Galatasaray'ın Antalya kampının altında yatan sebepler

Galatasaray, milli arada Antalya'da kamp yapma kararı alırken, bu tercihin arkasındaki iki temel neden ortaya çıktı. Futbolcuların birlikte daha fazla zaman geçirmesi ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki zemin sorunu, kamp kararının alınmasında belirleyici oldu.

Spor

26.03.2024, 16:16

Galatasaray, lige verilen milli arada Antalya'da kampa girme kararı alırken, bu tercihin arkasındaki iki temel sebep gün yüzüne çıktı.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

TAKIM İÇİ İLETİŞİM

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'ın Antalya'da kampa girmesinin ilk nedeni, futbolcuların birlikte daha fazla zaman geçirmesini sağlamak. Takım içi iletişimin güçlenmesi ve oyuncuların birbirleriyle uyumunu arttırmak için kamp yapılması, kalan maçlara yüksek motivasyonla girmenin hedeflendiği belirtiliyor.

Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Haberi Görüntüle

ZEMİN SORUNU

Galatasaray'ın kamp kararının diğer önemli nedeni ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki zemin sorunu. Tesislerdeki kötü zemin nedeniyle sakatlık riskinin artması, teknik direktör Okan Buruk'u takımı Antalya'ya götürmeye itti. Bu süre zarfında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde zemin bakım çalışmalarının yapılacağı belirtiliyor.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

KISA SÜRELİ KAMP KARARI

Daha önce Mart 29'a kadar devam edeceği açıklanan kamp, bir gün kısa sürecek. Ancak bu kısa süre zarfında futbolcuların bir arada olması ve takım içi dinamiklerin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading