Yandex Metrica

Galatasaray'dan İspanyol medyasına Süper Kupa açıklaması: Yazık!

Galatasaray'dan İspanyol medyasına Süper Kupa açıklaması: Yazık!

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Süper Kupa maçıyla ilgili verdiği demeçte, Türk futbolunun olumsuz bir imaja sahip olmasına üzüldüğünü ifade etti.

Spor

16.04.2024, 13:09

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, İspanyol basınına verdiği demeçte Süper Kupa maçıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Gomez, "Türk futbolunun çok kötü bir imaja sahip olmasına neden olan bir durum. Yazık" diyerek Türk futbolunun imajının olumsuz etkilendiğini vurguladı.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

FUTBOL DIŞI OLAYLARA VURGU

Gomez, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi övüp, ancak maçın futbol dışı olaylrla anılmasından üzüntü duyduğunu belirtti. "Türkiye'de futbolun gelişmesinde ele alınması gereken alanlardan biri de bu. Yaşananlardan en çok etkilenen Türk futbolu olacak" ifadeleriyle Türk futbolunun önündeki zorluklara dikkat çekti.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

KUPA KAZANMANIN SEVİNCİ

Sarı-kırmızılıların İspanyol yardımcı antrenörü, maçtan önce yaşananlara rağmen kupayı kazanmanın mutluluğnu dile getirdi. "Sonuçta bir kupa ve bir kupa kazandığımız için memnunuz" diyen Gomez, futbolun ideale uygun şekilde oynanması gerektiğine inandığını ifade etti.

Bayern Münih-Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? Bayern Münih-Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? Haberi Görüntüle

İLK DAKİKADA GELEN GOL

Galatasaray'ın maçın hemen başında gol bulmasıyla ilgili olarak Gomez, "Durum böyleyken buna çok az değer veriyorum çünkü farklı bir şekilde bitecekti" şeklinde konuşarak maçın gidişatına dair görşlerini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading