Yandex Metrica

Galatasaray idmanında kavga! Kerem Aktürkoğlu ve Aanholt birbirine girdi!

Galatasaray idmanında kavga! Kerem Aktürkoğlu ve Aanholt birbirine girdi!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Avusturya'da yapılan antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ve Patrick van Aanholt'un kavga ettiği öğrenildi. İki oyuncu da sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Spor

07.04.2024, 20:33

Avusturya'da kamp yapan Galatasaray'da ortalık karıştı.

Ajansspor'un haberine göre Kerem Aktürkoğlu, bir pozisyonda kendisine sert giren Patrick van Aanholt ile sözlü tartışma yaşandı.

İkili arasında yaşanan kavgayı takım arkadaşları ayırdı.

Kerem Aktürkoğlu'nun kendisine sert giren Hollandalı oyuncuya tokat atmaya çalıştığı iddia edildi.

DHA kameraları yaşanan olayı kameralara yansıttı.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

KEREM VE MARCAO OLAYI AKILLARA GELDİ

Geçen sezon Marcao ile tartışan Kerem Aktürkoğlu, Giresunspor maçında gündem olmuştu.

Bir pozisyonda kendisine sert cevap veren Marcao'ya sus işareti yapan Kerem, Marcao'nun sert tepkisiyle karşı karşıya gelmişti.

Yaşanan olay sonrası Marcao TFF'den 8 maç men cezası aldı ve kadro dışı bırakıldı.

Dönemin teknik direktörü Fatih Terim, Brezilyalı oyuncuyu affettmişti.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN KAVGA AÇIKLAMASI

"Bu sabah antrenmanda ikili mücadele sonrası takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma 'fiziki şiddet içeren bir kavga' olarak lanse edilmiş. Biz, aynı hedef için ter döken takım arkadaşlarıyız. Aramızdaki sevgi ve saygı bakidir."

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU VE AANHOLT BARIŞTI

Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu ile olan fotoğrafını paylaşarak barıştıklarının mesajını verdi.

Aanholt, "Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray'ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading