Yandex Metrica

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı

Galatasaray Kulübü, başkanlık seçimi için olağan genel kurulun yapılacağı tarihleri duyurdu. Seçimli genel kurul, 18 Mayıs'ta başlayacak ve çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Mayıs'ta devam edecek.  

Spor

22.04.2024, 11:39

Galatasaray Kulübü, başkanlık seçiminin yapılacağı olağan genel kurulun tarihlerini belirledi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta başlayacağı ve çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Mayıs'ta devam edeceği bildirildi.

Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Yunan basını Fatih Terim'in kararını duyurdu! Sezon bitmeden... Haberi Görüntüle

YER VE SAAT PLANLAMASI

Genel kurulun, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacağı belirtildi. Üyelerin katılımıyla gerçekleşecek olan bu önemli toplantının kulübün geleceği açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Haberi Görüntüle

ÜYELERİN BEKLENTİSİ ARTIYOR

Galatasaray camiası, başkanlık seçimi için belirlenen tarihleri heyecanla bekliyor. Seçimli genel kurulda yeni bir dönemin başlayacağına dair umutlarını taşıyan üyeler, kulübün geleceğine yönelik kararlar için bu önemli toplantıya odaklanmış durumda.

Galatasaray Kulübü, demokratik bir şekilde başkanını belirlemek için bu önemli adımı atıyor. Üyelerin katılımıyla gerçekleşecek olan seçimli genel kurul, kulübün yönetiminde önemli değişikliklere neden olabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading