Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray Fenerbahçe derbisi Avrupa gündeminde! Zaniolo kahraman ilan edildi

Galatasaray Fenerbahçe derbisi Avrupa gündeminde! Zaniolo kahraman ilan edildi

Süper Lig'de Ankaragücü karşılaşmasını kazanan Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray kazandığı şampiyonluğun sonrasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Türkiye'nin en büyük derbilerinden biri olan Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması Avrupa'nın gündeminde yer alıyor. Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray ve rakip takıma gol atan İtalyan futbolcu Zaniolo, dış basında kahraman ilan edildi.  

Spor

23.01.2024, 20:59

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu'nda Türkiye'nin en büyük derbisi olarak kabul edilen Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin bu sezon büyük umutlarla lige başladı fakat bazı sebeblerden ötürü şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı. Galatasaray Fenerbahçe'yi kendi sahasında 3-0 mağlup etmeyi başardı ve çifte mutluluk yaşadı. Sarı-Kırmızılılar'ın iki golü İtalyan golcü Zaniolo ve Icardi'nin ayağından gelirken, İtalyan futbolcuya dış basından övgüler yağdı.

Son dakika... Dolmabahçe'de gol düellosu: Beşiktaş son saniye golüyle güldü Son dakika... Dolmabahçe'de gol düellosu: Beşiktaş son saniye golüyle güldü Haberi Görüntüle

Galatasaray'da üzen ayrılık! Mertens'in yeni adresi duyuruldu... Galatasaray'da üzen ayrılık! Mertens'in yeni adresi duyuruldu... Haberi Görüntüle

ZANİOLO KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

İtalyan Haber sitesi olan Tuttomercatoweb, Galatasaray'ın şampiyonluğu ve İtalyan futbolcu Zaniolo hakkında şu şekilde yazı kaleme aldı; 'Galatasaray şampiyonluğu büyük bir şekilde kutluyor. Zaniolo'dan destek ve Icardi'nin golü" başlığını kullandı. Haberde "Galatasaray için büyük parti. Birkaç gün önce şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk'un ekibi, sezonun son maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek İstanbul Nef Stadı'nı ateşe verdi. Zaniolo nihayet Türk kulübünün formasıyla (belki son maçında) bir atel atan başkahraman.' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading