Yandex Metrica

Galatasaray'dan tarihi transfer! Real Madrid'in yıldızı için kesenin ağzı açıldı

Galatasaray'dan tarihi transfer! Real Madrid'in yıldızı için kesenin ağzı açıldı

Son dakika haberleri... Mertens ve Lucas Torreira gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray, bir dünya yıldızının daha peşine düştü. Menajerler, Real Madrid'in elden çıkarmak istediği yıldızı Galatasaray'a önerdi. Galatasaray ise bu transfere sıcak bakıyor.

Spor

18.02.2024, 21:19

Son dakika haberi! Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi önemli yıldızları transfer eden Galatasaray'da bir süper isim daha gündeme geldi. Şampiyonluk için kesenin ağzını açan Galatasaray yönetimi, Eden Hazard'ı alarak dünya çapında ses getirmeyi planlıyor.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

MENAJERLER HAZARD'I GALATASARAY'A ÖNERDİ

2019 yılında 115 milyon euro gibi rekor bir bonservis bedeli ödediği Hazard'dan bir türlü istediği verimi alamayan Real Madrid, Belçikalı yıldızı elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Menajerler, Real Madrid'in gözden çıkardığı Hazard'ı Galatasaray yönetimine teklif etti. Maliyet araştırması yapan Galatasaray, ortaya çıkacak rakamlara göre İspanyol ekibin kapısını çalacak.

Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi oynayacak? Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY MAAŞININ NE KADARINI ÖDEYEBİLİR

Kanatlarda ve orta sahada forma giyen hücumcu Belçikalı futbolcularla çok yakın bağları olan bir Türk menajerin, Real Madrid'in iknasının çok kolay olduğunu belirtirken Galatasaray'ın Eden Hazard'ın maaşının ne kadarını ödeyebileceğini sordu.

Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Haberi Görüntüle

MERTENS DEVREYE GİRECEK

Galatasaray, ses getirecek transferde Dries Mertens'i devreye sokmaya hazırlanıyor. Hazard'ın iknası için Belçika Milli Takımı'ndan arkadaşı Mertens'in devreye alınması da gündemde.

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Haberi Görüntüle

4 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı kulüp, Hazard'ın maaşının 4 milyon euro'luk kısmını ödeyerek Real Madrid'den almak istiyor. Real Madrid'in Hazard'dan kurtulmak için bu teklifi kabul edebileceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading