Yandex Metrica

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek

İngiltere Premier Lig ekibi Sheffield United, transfer ödemelerindeki gecikme sebebiyle ceza aldı. Premier Lig'e geçen sezon yükselen ekip, puan silme cezasıyla mücadele edecek.  

Spor

23.04.2024, 17:16

Sheffield United, 2022/23 sezonundaki mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle EFL'den ceza aldı. Bu ceza, kulübün transfer ödemelerndeki gecikmelerden kaynaklanıyor.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

CEZA UYGULAMASI VE SONUÇLARI

Premier Lig'de ceza uygulamaları EFL'deki ihlallerin ardından geliyor. Bu sebeple Sheffield United, ligdeki ilk sezonuna eksi 2 puanla başlayacak. Ancak, ceza Premier Lig'den düşen sezonları kapsamayacak.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

LİG DURUMU VE ETKİLERİ

Chris Wilder yönetimindeki Sheffield United, Premier Lig'de son sırada bulunuyr. Puan silme cezası, ligdeki mücadelesini daha da zorlaştırabilir ve küme düşme riskini artırabilir. Ancak, takımın hala küme düşme hattının üzerinde olduğu belirtiliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading