Yandex Metrica

Galatasaray'dan Nelsson'a nostaljik tanıtım! İşte o paylaşım

Galatasaray'dan Nelsson'a nostaljik tanıtım! İşte o paylaşım

Son dakika haberleri... Galatasaray, Kopenhag'tan kadrosuna kattığı Victor Nelsson'u sosyal medyadan duyurdu. 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'nın oynandığı Kopenhag'tan esintiler de yer aldı.

Spor

23.01.2024, 17:47

Galatasaray, kulüp tarihinin ilk Danimarkalı futbolcusu olan Victor Nelsson ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

KAP'a yapılan bilgilendirmede; 22 yaşındaki stoper için  5 yıl içinde 7 milyon Euro bonservis ödeneceği ve serbest kalma bedelinin 25 milyon Euro olacağı açıklandı.

2000 yılında Danirmarka'nın Kopenhag şehrinde Arsenal'i devirerek UEFA Kupası şampiyonu olan Galatasaray, Nelsson'un transfer tanıtımında o yıla ait anları da paylaştı. 

Son penaltıyı kullanan Popescu için "haydi oğlum" sözlerini kullanan dönemin maç spikeri Levent Özçelik'in sözlerini bu kez Danimarkalı Nelsson söyledi.

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

NELSSON: FANTASTİK BİR TAKIMA GELDİM

Galatasaray'ın Kopenhag'ta UEFA Kupasını kaldırdığını hatırlatan Nelsson, "Fantastik bir takıma geldim. Galatasaray'ın, geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Daha önce de söylediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fatih Terim hocamızla çalışacak olmaktan ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Fantastik statta taraftarımızla birlikte olmak için de keza. Daha önce YouTube’da videolar seyretmiştim. Beni neyin beklediğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading