Yandex Metrica

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı?

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı?

Olympiakos maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Jayden Oosterwolde, ameliyat oldu ve beklenenden daha erken bir şekilde sahalara dönebilir. Hollandalı futbolcu, bireysel antrenmanlara başladı ve Galatasaray maçına hazır olma planları yapıyor. Peki, Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı?

Spor

24.04.2024, 14:33

Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Jayden Oosterwolde, sahalara dönüş için çalışmalarına devam ediyor. Sezonu kapatma ihtimali bulunan Hollandalı futbolcu, beklenenden daha erken bir şekilde sahalara dönebilir. Peki, Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı?

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Haberi Görüntüle

JAYDEN OOSTERWOLDE GALATASARAY MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bireysel antrenmanlara başlayan Jayden Oosterwolde, Galatasaray maçında forma giymeyi hedefliyor. Çalışmalarını sürdüren futbolcunun, derbi maçında oynamaya hazır olabileceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

JAYDEN OOSTERWOLDE DERBİDE OLACAK MI?

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal Oosterwolde'nin ne zaman sahalara döneceğine dair yaptığı açıklamada, "Jayden Oosterwolde şu anda iyi durumda. Çok güçlü bir kas yapısı var, çalışmayı seven ve kendine iyi bakan bir futbolcu. Biz de beklenenden daha erken aramıza dönebileceğini düşününyoruz. Lig bitmeden dönebilir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading