Yandex Metrica

Galatasaray'da flaş ayrılık! Yıldız golcünün yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da flaş ayrılık! Yıldız golcünün yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilen İsviçreli golcü Haris Seferovic, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer oluyor.

Spor

23.01.2024, 20:23

Süper Lig'de üst üste 10 maçını kazanan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi Haberi Görüntüle

VAN AANHOLT PSV İLE ANLAŞTI

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk'un performanslarından memnun olmadığı ve gönderilmesini istediği Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un ülkesinin takımlarından PSV Eindhoven ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA İMZA ATTIRMAYA YAKIN

Selçuk İnan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kasımpaşa, Haris Seferovic'e imza attırmaya yakın. İstanbul ekibi, Galatasaray’ın kadroda düşünmediği Haris Seferovic’i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

TRANSFER AN MESELESİ

30 yaşındaki golcü de Türkiye'de kalma fikrine sıcak bakıyor ve Kasımpaşa’da oynamak istiyor. Transferin resmiyete dökülmesi an meselesi. Seferovic’in maaşının bir kısmını Galatasaray ödeyecek. 

İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! Haberi Görüntüle

10 MAÇTA SİFTAHI YOK

Öte yandan Galatasaray’ın ezon başında Portekiz takımlarından Benfica’dan renklerine bağladığı Seferovic, Süper Lig’de çıktığı 10 maçta golle tanışamamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading