Yandex Metrica

Galatasaray'da casus krizi! Haber sızdırılıyor, Fenerbahçe'den köstebek var...

Galatasaray'da casus krizi! Haber sızdırılıyor, Fenerbahçe'den köstebek var...

Spor yazarı Levent Tüzemen, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan dev krizi gün yüzüne çıkardı...

Spor

23.01.2024, 22:17

Sabah spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray siyasetinden birinin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, Erden Timur hakkına bilgi sızdırdığını açıkladı.

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan o olayın perde arkası ve Tüzemen'in yazısı: "Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ciddi bir gerilim ve demeç savaşı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı camiadan Fenerbahçe yönetimine bilgi sızdırıldığı iddiaları var. Siz bu konuda bir şey duydunuz mu? Galatasaray siyasetinin içinde yer alan bazı isimler, hatta başkanlık makamına oturan insanlar, Başkan Vekili Erden Timur'u hedef haline getirmeye çalışıyorlar. Timur ile ilgili Fenerbahçe yönetimine ve özellikle de Başkan Ali Koç'a, 'Kırılgandır, duygusaldır. Üzerine giderseniz bırakır gider' gibi bilgiler aktarıyorlar. İsmini vermek istemediğim bir kişinin, bu konuda Başkan Koç'a bazı bilgiler aktardığı konusunda iddialar duydum.'' ifadelerini kullandı.

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR DOĞRULADI

''Bunun için aradığım Erden Bey'i Dubai'de buldum. İddiayı kendisine sordum. Erden Bey de kulağına bu yönde bir şeyler geldiğini ve şahsını yıpratmak adına bazı insanların çalıştığını vurguladı. Hatta Başkan Koç'un, Galatasaray Başkanı'nı düelloya davet ettiği metinde ortaya koyduğu maddeler, aslında Erden Timur'u kapsıyor. Galatasaray siyasetinde, Erden Timur aleyhine çalışan bu insanları 'Brütüs' olarak görüyorum. Bu yapılan hainliktir...'' iddialarıyla Levent Tüzemen, gündemin ana maddesini oluşturdu.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Cumartesi mi, ne zaman? FB-BJK maçı... Haberi Görüntüle

MECNUN OTYAKMAZ HELALLİK İSTEDİ

''Ayrıca Timur, hakemlerle ilgili 2 kez konuştu ve tam 4 kez 'Ligi bitirmeyiz' sözünün yanlış olduğunu vurguladı. Erden Bey o kadar naif bir insan ki Sivas maçında yaşanan ofsayt tartışması hakkında hakemin hata yaptığını vurguladı ve Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayıp kendisinden helallik istediğini duydum. Başkan Otyakmaz'ın da "Bunlar futbolun içinde olur" dediği bilgisi bana ulaştı." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading