Yandex Metrica

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak!

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak!

El Clasico maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Dİrektörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'e ve hayranlarına müjdeli haberi verdi. İşte detaylar...

Spor

28.04.2024, 17:05

La Liga'da Real Madrid sahasında ezeli rakibi Barcelona ile karşılaştı. Ev sahibi takım Madrid, 3-2'lık skor ile Barcelona'yı mağlup etmesiyle birlikte puanını 81'e yükseltti. 

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, El Clasico'nun ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Ancelotti, "Maçın en iyi kısmı son dakikalardı. Jude Bellingham'ın golündeki kutlama muhteşemdi. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. Bellingham'ın golünü yorumlayan Carlo Ancelotti, "Son bölümde Jude Bellingham'ın golüne dikkat çekmek isterim! Enerjimizin son damlasıyla gol atmayı başardık, unutulmaz bir haftaydı" ifadelerini kullandı.

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

XAVİ HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM

Ancelotti, Barcelona teknik direktörü Xavi'nin maç sonu sözleriyle ilgili de konuşarak, "Xavi mi? Xavi'nin ne düşündüğü hakkında yorum yapmak istemiyorum... Her iki takım için de güzel anların yaşandığı, sonunda enerjimizin son damlasıyla kazanmayı başardığımız maç hakkında konuşmak istiyorum" sözlerini sarf etti. 

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

"O POZİSYONUN GOL OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Maç içinde Lunin'in çizgi üstünde kurtardığı ve gol olup olmadığıyla ilgili çok konuşulan pozisyon için Ancelotti, "O pozisyonun gol olmadığını düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER MÜJDESİ

Ancelotti, Arda Güler sorusuna yanıt vererek, "Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak" şeklinde konuştu. 

"Arda Güler takımla birlikte sevinmedi" şeklinde gelen soruyu cevaplayan Ancelotti, "Görmedim. Her şeyi sakince değerlendirmeliyiz" cevabını verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading