Yandex Metrica

Galatasaray'da Çalhanoğlu krizi: Sözleşmesini uzattı

Galatasaray'da Çalhanoğlu krizi: Sözleşmesini uzattı

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, İtalya basınında çıkan haberlere göre İnter ile sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.

Spor

23.01.2024, 20:38

Adı bir süredir Süper Lig ekibi Galatasaray ile anılan Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, bu sezon İtalya devi İnter ile yakaladığı çıkışın ardından kulübüyle nikah tazeledi. Piyasa değeri 35 milyon euro bulunan Çalhanoğlu için kulübü 2027 yılına kadar sözleşme için prensipte anlaşıldığı söyleniyor.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

İTALYA BASINI DUYURDU

Futbol duyumcusu Fabrizio Romano'nun haberine göre, milli futbolcu, 2024 yılında bitecek sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatacak. Maaşına zam da alan Milli futbolcu için İnter'in resmi açıklama yapması bekleniyor.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

MİLLİ YILDIZIN KARNESİ

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla 26 kez sahaya çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol-6 asistlik performans gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading