Yandex Metrica

Galatasaray'da 8 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin üstünü çizdi

Galatasaray'da 8 ayrılık! Okan Buruk o isimlerin üstünü çizdi

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Yeni teknik direktör Okan Buruk, yeni sezonda kadroda düşünmediği isimleri belirledi.

Spor

04.02.2024, 07:27

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, yeni sezonda düşünmediği isimleri seçmeye başladı.

Avusturya'da yapılacak ikinci etap kamp çalışmaları öncesi Florya'da yapılan idmanlarda kondisyon çalışmaları gerçekleştiren Sarı-kırmızılılarda en az 8 isimle yollar ayrılıyor.

Forvet bölgesinde bulunan Marcao, Diagne ve Sacha Boey ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç'ın da talipleri olması durumunda ayrılmasına izin verecek.

Ayrıca Sevilla ile görüşen Marcao'nun da yeni sezon kadroda olmayacağı öğrenildi.

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'TAN GOMİS KARARI

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a katılan Bafetimbi Gomis için kararsız kalan Okan Buruk, oyuncunun fiizksel durumuna göre karar verecek.

37 yaşındaki yıldız için çekimser davranan Buruk, Avusturya'da yapılacak kamp sonrası nihai kararını yönetime bildirecek.

Gomis'in Galatasaray ile 1 senelik sözleşmesi daha bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading