Yandex Metrica

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe'yi seri penaltı atışları sonucunda 3-2'lik başarıyla eleyerek yarı finale yükselen Olympiakos'un hocası Jose Luis Mendilibar, karşılaşmanın ardından basına açıklamalarda bulundu.

Spor

20.04.2024, 11:39

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Yunanistan'da 3-2'lik skorla Fenerbahçe'nin yenilmesinden sonra dün 1-0'lık Fenerbahçe lehine maç tamamlanınca maç penaltılara kadar uzadı.

Penaltılarda Fenerbahçe'nin 3 penaltı kaçırması ile UEFA Konferans Ligi yarı final hakkını Olympiakos elde etmiş oldu ve Fenerbahçe sahayı üzgün şekilde terk eden taraf oldu.

Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak mı? Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak... Haberi Görüntüle

FEWNERBAHÇELİ FUTBOLCULARI YORMA TAKTİĞİ

Galibiyetin ardından Olympiakos'un teknik direktör Jose Luis Mendilibar'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Fenerbahçe'ye karşı uyguladığı taktiğe değinen teknik adan sarı-lacivertlilere karşı yaptıkları başarılı savunmayı vurgularken aynı zamanda başarısını Fenerbahçeli oyuncuları yorarak elde ettiklerini ifade etti.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

"DAYANMA GÜCÜNÜ KULLANDIK"

Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Olympiakos UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Mendilibar "Çok zor bir oyun oynadık. Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık. 10. dakikada gol yedik, fakat dayandık. Özellikle ilk devrede dayanma gücümüzü iyi kullandık. Topu rakibe verip onları yorduk. Penaltılara gitmesiyle iş artık futbolcuların becerisine kaldı. Yarı finale kalmaktan memnunum. Takımı daha ileriye taşımayı umuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes nefese bitti Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN PERFORMANSI DÜŞMEDİ

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Olympiakos'un teknik patronu Jose Luis Mendilibar'ın bu sözleri futbolseverler tarafından ilginç bulundu. Maçta her ne kadar başarılı bir savunma anlayışı sergilemiş olsa da "topu rakibe atıp yorduk" demesi taktiksel bir anlayış olmaması yanında Fenerbahçe'nin perforrmansını düşmediği görüldü ve aslında penaltı atışlarına kalmanın kendisi için ciddi bir hedef olduğunu gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading