Yandex Metrica

Galatasaray bomba transferi duyurdu! Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup imza atıyor

Galatasaray bomba transferi duyurdu! Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup imza atıyor

Galatasaray'a yılın transferini sosyal medya üzerinden duyurdu. Beşiktaş formasını giyen yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup’u sarı kırmızılılar kadrosuna katıyor. Beşiktaş ile yollarını ayrılan yıldız ismin imza atması an meselesi.

Spor

23.01.2024, 19:22

Galatasaray,11 Haziran'daki seçimi beklerken, transfer gündeminde ise bomba isimler yer alıyor. Beşiktaş’tan ayrılan Oğuzhan Özyakup ile sarı kırmızlılar ilgileniyor. Galatasaray’da başkanlık seçimleri için Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu yarışacak. Galatasaray'ın yeni başkanı, göreve başladıktan sonra teknik direktör ve transferleri açıklaması bekleniyor. Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un resmi olarak açıklaması ise seçim sonrasında yapılacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nun sona ermesiyle birlikte taraftarlar, takımlarının yapacakları transferlere yöneldi. Galatasaray'da Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yarışacağı başkanlık seçimi öncesinde birçok transfer iddiası da gündeme gelmeye devam ediyordu. O iddialardan biri Oğuzhan Özyakup'tu. Yıldız isim için flaş bir gelişme yaşandı...

VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? Haberi Görüntüle

SEÇİM SONRASI OĞUZHAN ÖZYAKUP TRANSFERİ AÇIKLANACAK

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi, yıllık olağan kongre toplantısında idari yönden ibra edilmemiş, sarı - kırmızılı camia tüzük gereği seçime gitme kararı almıştı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylıklarını açıklamasıyla birlikte birçok futbolcunun ismi transfer için gündeme gelmişti. Bu isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup transferinin resmiyet kazanması bekleniyor.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

ÖMER BAYRAM'IN HAREKETİ DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş’ta 10 sezon forma giyen ancak sözleşmesi yenilenmeyen ve yönetim ile anlaşmaya varamayan Oğuzhan Özyakup, Instagram'dan bir paylaşımda bulundu.Sevgilisiyle yaptığı tatilin fotoğraflarını paylaşan Oğuzhan Özyakup'un Instagram gönderisi kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum toplarken, Ömer Bayram'ın hareketi dikkat çekti.

2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç oynanıyor? 2024 Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Lig'de kaç maç... Haberi Görüntüle

YORUMU HEYECANLANDIRDI

Milli futbolcunun paylaşımına, "kum saati" ve "bir çift göz" emojilerini bırakan Ömer Bayram'ın bu yorumu, taraftarlar arasında "transfer bitti" şeklinde yorumlandı.

Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun menajerinin, her iki başkan adayıyla da görüştüğü ve anlaşma sağladığı kaydedildi. Beşiktaş formasıyla toplamda 309 resmi maça çıkan Özyakup, 35 gol - 62 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading