Yandex Metrica

VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi?

VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi?

Dün oynana Real Madrid- Barcelona maçında Lamine Yamal'un şutunda kaleci Andriy Lunin topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını savunan Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, bundan emin olmaları halinde yasal girişimlerde bulunacaklarının ve maçın tekrarını isteceklerini duyurdu.

Spor

30.04.2024, 18:03

Dün akşam Real Madrid evinde Barcelona'yı ağırladı. Mücadelede en çok tartışılan pozisyonu 1-1 iken 28. dakikada Lamine Yamal'ın şutunda topun kale çizgisini geçtiğini ve iptal edilen golün geçerli sayılması gerektiği aktarıldı.

Galatasaray-Sivasspor maçının hakemi kim oldu? İşte o isim... Galatasaray-Sivasspor maçının hakemi kim oldu? İşte o isim... Haberi Görüntüle

SES KAYITLARINI VE GÖRÜNTÜLERİNİ İSTEDİ

Maçın ardından açıklamada bulunan Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta Laporta, İspanya Futbol Federasyonundan ve Hakem Komitesi'nden, Yamal'ın pozisyonuyla ilgili tüm ses kayıtlarını ve görüntüleri acil bir şekilde kendilerine ulaştırılmasını istediklerini aktardı.

Laporta, "Barcelona'nın başkanı olarak, dünya futbolunun en önemli maçlarından bir gün sonra, VAR gibi bir aracın yanlış kullanılmasının gündemimizi belirlemesinin yarattığı memnuniyetsizliği aktarmak istiyorum.'' dedi.

BAECA.png

Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan Yandaş forma giyecek mi? İsmail Kartal karar verdi... Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan... Haberi Görüntüle

''BU POZİSYONUN GOL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ''

VAR sisteminin her zaman adil kullanılması gerektiğini dile getiren Laporta, "Biz bu pozisyonun gol olduğunu düşünüyoruz. Federasyondan ve Hakem Kurulu'ndan gelecek kayıtlardan sonra bizim düşündüğümüz teyit edilirse, daha da ileriye giderek yasal girişimlerde bulunma hakkımızı kullanabilir ve maçın tekrar edilmesi isteyebiliriz" şeklinde konuştu.

Barcelona Kulübü Başkanı, sezon başından beri hakem hatalarının mağduru olduklarını ileri sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading