Yandex Metrica

Galatasaray'a Jamaikalı forvet! Leblebi gibi gol atıyor

Galatasaray'a Jamaikalı forvet! Leblebi gibi gol atıyor

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın 25 yaşındaki Jamaikalı Shamar Nicholson için hem Spartak hem de temsilcileriyle temasa geçti.

Spor

23.01.2024, 19:41

Sezon başında teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren Galatasaray, forvet hattına transfer yapmak için çalışmalarına hız verdi.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

GENÇ FORVET TAKVİYESİ

Kadrosunda 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis, 35 yaşındaki Dries Mertens ve 30 yaşındaki Haris Seferoviç bulunan Galatasaray, bu bölgeye genç bir isimle ile takviye yapmak istiyor.  

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

TEMASLAR BAŞLADI

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaraylı idareciler, geçen sezonunun ortasında Spartak Moskova’ya transfer olan Shamar Nicholson için hem kulübü hem de oyuncunun temsilcisi ile temaslara başladı.

Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Haberi Görüntüle

21 GOL 7 ASİST

Geçtiğimiz sezon Spartak Moskova'da 34 resmi maça çıkan Jamaikalı oyuncu; bu maçlarda takımına 21 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading