Yandex Metrica

Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrar aday oldu mu?

Mehmet Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrar aday oldu mu?

TFF, geçtiğimiz günlerde 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı aldı. Bu kararın ardından bazı Süper Lig ekipleri seçimin erkene alınması için imza toplamaya başladı. Bu süreçte TFF Başkanlık seçimine aday olacak isimler netleşmeye başladı. İlk adaylığını açıklayan Servet Yardımcı olurken Erdal Alkış, Mahmur Özgezer ve son olarak İbrahim Hacıosmanoğlu aday olabileceğini vurguladı. Peki Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? sorusu gündem olmaya başladı. Alınan kulis bilgilerine göre Mehmet Büyükeşi'nin adaylık konusu konuşulmaya devam ediyor. Peki, Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? 

Spor

26.04.2024, 16:30

Türk futbolunda gerilim artmaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı aldı. Süper Lig'de mücadele eden bazı kulüpler ise seçim tarihinin öne çekilmesi için imza toplamaya başladı. Peki, Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? 

Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Haberi Görüntüle

İLK ADAY

TFF Başkanlığı için ilk belirlenen isim ise Servet Yardımcı oldu. Servet Yardımcı'nın TFF Yönetim Kurulu'nda 'Başkanvekili' olarak Cemil Kazancı'yı listesinde yerini aldı.

Ardından adaylığını açıklayan bir diğer isim ise Erdal Alkış oldu. Aday olmak için şartlarını sunan Mahmut Özgener ise 'tek aday olurum, yarışa girmem' ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Haberi Görüntüle

BÜYÜKEKŞİ YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Alınan kulis bilgilerine göre mevcut Başkan Büyükekşi ve ekibi aday olmak çok istiyor fakat henüz resmi bir karar alınmış değil. Ancak Kulüpler Birliği topantısından sonra Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Büyükekşi'nin ekibinin alt ligdeki takımları aradığını ve destek sözü verdiğini belirtti.

Süper Lig ve alt lig kulüplerinin toplam 140 delegesi, Mehmet Büyükekşi'ye destek verme sözü verdiği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading