Yandex Metrica

Galatasaray'a iki müjde birden! Kadroya alındılar

Galatasaray'a iki müjde birden! Kadroya alındılar

Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda yarın Marsilya ile yapılacak maçın kadrosu açıklandı. Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz da kadroda yer aldı.

Spor

23.01.2024, 18:02

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın deplasmanda Marsilya ile oynayacağı maç için Fransa'ya gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Marsilya'ya hareket eden Sarı-kırmızılı kafilede, sakatlığını atlatan ve takımla beraber antremanlara çıkan Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz yer aldı.

Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncusu bugün TSİ 19.00'da Velodrome Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılılar karşılaşma öncesindeki son antrenmanını da maçın oynanacağı Velodrome Stadyumu'nda TSİ 19.30'da yapacak.

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

İŞTE MARSİLYA KADROSU

Galatasaray'ın Marsilya maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı: "Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicâldau, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading